RedCab LLC.

Företaget bildades för att erbjuda en sömlös peer-to-peer-transportlösning för privatpersoner och företag genom decentralisering av hela processen med blockchain-teknik. REDC-token kommer att användas som ett verktyg för daglig transaktioner som skapar massiva förfrågningar om begränsade lager.

RedCab LLC kommer att ta fram en teknologisk och futuristisk affärsmodell i transportutrymmet och lösa ett verkligt transportproblem genom att förstå de grundläggande orsakerna till ryttarnas och förarens faktiska behov och leverera en innovativ lösning som styrs av kundupplevelse, öppenhet och effektivitet.

SYN

RedCab LLC-gruppen har sett en rimlig öppen dörr i transportbranschen för sin extraordinära handlingsplan för att anpassa affärsmål och kundbehov, upprätthålls av ett solidiserat stadium.

Blockchain-teknik anses vara ryggraden i denna affärsmodell från att tillhandahålla säkra transaktioner och snabba kontrakt. det passar perfekt med vår affärsmodell för att leverera en värld av decentraliserade hanterade och hanterade transportlösningar till människor som är redo att betjäna individer och stödja verksamheten.

FÖRDEL

🔷Drivers – Extra intäkter och vinster, fler turer per timme för mer flexibla arbetstider, flera alternativ för transporttjänster, tjäna Tokens genom provkörning.

🔷Kunder – Mindre väntetid för att starta din resa, gratis resor med högre förbrukning, lägre pris och höga besparingar, flera alternativ för att matcha din resa stil, mer intäkter genom remissprogram, tjäna tokens via Proof-of-Marketing.

TOKEN DETALJER

Tokenamn: REDC

Max Tokens Supply: 100,000,000

Token Typ: ERC20

Byte: 1 ETH = 2333 REDC

Hård keps: 24529 ETH

Min inköp: 0,1 ETH = 233 REDC

Förutförsäljning: Börjar 01. juni 2018 kl. 12:00 GMT och slutar den 21 juni 2018 kl. 11:59 GMT med tidiga fågelinvesterare att få en 15% bonus tills tilldelat belopp säljs eller fasändar.

Main Crowd-Sale Startdatum: 22 juni kl 12:00:00 och slutar den 15 augusti 2018 kl. 11:59 GMT.

För mer information, besök:

Telegram: https://t.me/RedCab_ICO
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/redcab
Twitter: https://twitter.com/redcab_llc
Medium: https://medium.com/redcab
Facebook: https://facebook.com/redcabeg
Reddit: https://www.reddit.com/u/Redcab_io
Profil bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2347786

Leave a comment