Hälsningar till er kära läsare. Jag är alltid glad att dela med dig de mest lovande idéerna och startuperna från världen av kryptokurvor. De är skapade för att underlätta vårt liv med dig och att förändra världen i framtiden.

    Kunskap och intresse för digital valuta fortsätter att utvecklas. I det här fallet är det nödvändigt för människor att använda kryptokurrency i vardagen.

         När kryptocurrency växte i popularitet ökade energiförbrukningen och gruvaktiviteten i länder med låga sociala och miljömässiga normer. Samtidigt är en betydande del av gruvkapaciteten i händerna på vissa företag, vilket snedvrider den demokratiska principen om beslutsfattande om olika aspekter av nätverksutveckling – förändringar i protokoll, hårda gafflar mm

        För detta utvecklades ett hybridsystem, steg för steg, vilket möjliggör, utan att skada miljön, att generera all energi som är nödvändig för driften av gruvgårdar. SCAVO Technologies fokuserar på självförsörjning över tiden.

     SCAVO Technologies är ett företag som är etablerat i Argentina och specialiserat sig på att bygga datacenters infrastruktur för kryptoproduktion med förnybara resurser. Formellt grundad den 1 augusti 2017 som ett resultat av 2 års forskning och utveckling av patenterad teknik, som tillsammans ger energi stabiliteten i hela kryptoproduktionskomplexet.

       Scavo erbjuder en intelligent, skalbar, miljövänlig lösning med möjlighet att maximera energi med nollkolfotspår, naturligt och oberoende.

       Scavo Technologies fokuserar på att uppnå självförsörjning över tiden. För detta ändamål utvecklades ett hybridsystem som möjliggör alstrande av energi utan att skada omgivningen, vilket är så nödvändigt för gruvdrift.

        Dessutom bygger projektet på ett hybridintegrerat system så att allt genererat överskott kan ingå i ett lokalt företags elektriska system, vilket kommer att tjäna pengar på detta överskott. Dessutom behöver man inte investera i energilagringselement.

    Det finns tre enkla principer i SCAVO Technologies som företaget alltid följer.

  1. Arbetet måste göras av laget. 
  2. Implementeringen av lösningen bör vara förståelig. 
  3. Lösningar måste göras tillgängliga för allmänheten.

      Med hjälp av dessa tre principer som en guide anser företaget att även om minningens ökande komplexitet generellt, oberoende av den kryptokurrency som måste brytas, det kan utveckla ett lönsamt investeringsprogram för marknaden genom att skapa ömsesidigt fördelaktiga projekt som är tillgängliga för allmänheten, lättförståeliga och grundade på avancerad teknik.

       Scavo syftar till att bygga flera stora självförsörjande gårdar för utvinning av digitala valutor. För att göra detta identifierade företaget de största problem som varje storskaligt företag i kryptmyntindustrin ställde inför, och utvecklade en lösningsmodell baserad på begreppet Industry 4.0

       De ursprungliga medel kommer att samlas in under ICO och omdirigeras till byggandet av gårdar och kraftverk som är nödvändiga för att ge den nödvändiga energin. Eftersom gårdarna kan arbeta med oberoende energi kan underhållskostnaderna täckas av ökade intäkter.

                                             Funktioner av Scavo-tillvägagångssättet

   Scavos inställning till problemet är modulärt, vilket leder till en hög skalbar lösning där energi (el) produceras från förnybara källor, vilket gör processen hållbar och miljövänlig. Scavo garanterar veckovisa betalningar till användarna på ett helt säkert och automatiskt sätt med hjälp av intelligenta kontrakt som bygger på Blockchain-teknik.

  1. nytta
  2. skalbarhet
  3. Självbärande
  4. Säkra betalningar
  5. Veckobetalningar
  6. Miljövänliga energikällor

 Vid SCAVO Technologies har vi utvecklat olika mjukvaru- och hårdvarukomponenter som automatiserar flera processer i kryptomynkomplexet. Dessa komponenter ger viktig information i realtid för företagets datacenter för beslutsfattande, medan dessa processer återvänder med egen och extern information som optimerar och bidrar till att mer exakt förutse vissa beteenden i framtiden.

        Allt detta kan uppnås med hjälp av komplexa tekniska processer och industriell teknik.

   KÖP OCH LOGISTIK

     Processen att förvärva specialiserad utrustning för kryptoproduktion är inte något enkel på grund av den växande efterfrågan på den här gången och i många fall tillgång till det innebär förhandlingar med olika mellanhänder som i slutändan gör köpprocessen dyrare samt all logistik innebär att köpa i stor skala.

      För att få en bättre förhandlingsposition i olika mellanprocesser är SCAVO Technologies registrerat i importör / exportörerna av Argentina. Detta medgav direkt och utan mellanhand att få tillgång till nödvändig hårdvara (ASIC, grafikprocessorer, kretskort, etc.), vilket minskar kostnaderna. Vi har avtal med olika internationella transportföretag på konkurrenskraftig grossist.

                                                      OBEROENDE

       Att uppnå självförsörjning av energi har blivit en viktig milstolpe i själva projektets utvecklingsprocess, eftersom det kommer att möjliggöra utveckling av olika arbetsmodeller i företaget utan hänvisning till traditionella energikostnader, såväl som fluktuationer på energimarknaden eller energipolitiken. Användningen av förnybara energikällor för elproduktion gör att vi kan utveckla detta ekosystem i olika delar av världen där kostnaden för energi är oförenlig med kryptoproduktionsmarknaden.

      Att uppnå energi stabilitet över en maximalt 12 månader kommer att minska kostnaden för energi per kWh från 0,12-0,15 US-dollar till värden från 0,01 till 0,05 US-dollar och en minsta förväntad livslängd på 10 år.

 HASTIGHET

      För att uppnå ett storskaligt kryptoproduktionssystem har skalbarhet varit föremål för allvarlig övervägning. För detta ändamål ger alla riktlinjer för konstruktion och konstruktion av olika komponenter större modularitet. Blocken konstruerades (på delsystemnivå) på ett standardiserat sätt som möjliggör utbytet mellan någon av dem. Samtidigt som de var en modulär process, utformades de för att kunna montera olika mekanismer för att lägga till eller ta bort kapacitet på ett nästan obegränsat sätt (med hänsyn till komplexets installationsutrymme).

       Till exempel möjliggör sammankopplingen av energi horisontellt och vertikalt integrering av samma förbindelse med andra närliggande energisystem och samtidigt anslutande till det traditionella energisystemet.

                                                                    ICO

     ICO Scavo är planerad att ske från 15 juli till 31 oktober 2018. Scavos nuvarande marknadsvärde är 100.000.000 med de förväntade 80.000.000 tokens som kommer att finnas tillgängliga. Scavo digital valuta kan köpas för BTC, BCH, ETC, ETH, LTC, XMR, DASH, DCR, ZEC, XUN, banköverföringar, kreditkort.

      Token fördelas mellan laget (4%), den allmänna reservfonden (8%), bounty (2%), marknadsföring (6%) och resterande 80% av tokens är mottagna av innehavarna. Beräkningar med hjälp av material från branschexperter visar att en användare som investerar $ 5000 i Scavo i 36 månader (3 år) kommer att generera nästan 21,204 dollar. 

  • Start Crowdsale – 15 juli 2018 och kommer att vara till 31 oktober 2018
  • Tokenamn – SCAVO
  • Platform – Ethereum
  • Tokenpris – 1 ID = 0,09 USD
  • Hård keps – 83.000.000 USD
  • Soft Cap – 500.000 USD
  • Land – Argentina

                                                       slutsats

 Scavo är ett av de mest intressanta projekt jag har haft att göra med nyligen. Jag tror att projektet är garanterat framgång.

————————————————– ——————————————-

                     Officiella SCAVO-projektresurser:

Webbplats | ANN-tråd | Whitepaper | Lightpaper | Twitter | Facebook | Telegram | Medium | Youtube

 

 

Author : Nadinesch

Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

Leave a comment