Här är en plattform för att hjälpa människor som investerar i elektroniska pengar, Dealjoy. Det finns många som inte vet hur man börjar investera i e-pengar, eller som inte har tid och passion för att göra det. Dealjoy hanterar alla dessa krav för dig att investera.

Genom att använda Blockchain-teknik är Dealjoy tydligt ute efter att skapa fullständigt förtroende för denna plattformsanvändare. Detta är mycket svårt för andra användare samtidigt, eftersom teknologin Blockchain är säker, alla transaktioner och datalagring, hackare måste ändra samma data på alla datorer, eftersom de replikeras i nätverksblocket för att ändra data. Blockchain är som en stor bok där alla transaktioner är transparenta och alla kan verifiera sin trovärdighet.

4.png

Givetvis borde investerare omedelbart investera pengar i projektet. Om du inte investerar pengar senare behöver du inte ångra det. Jag tror att det här projektet är mycket lovande. Låt oss diskutera det. Jag är säker på att några av er vill veta mer om detta underbara projekt. Ja, det är ett lovande projekt med intressanta kreativa idéer och kan förändra cryptocurrencuys framtid.

Vad är Dealjoy?

Dealjoy arbetar med kunder och online-säljare genom att förhandla och bearbeta de bästa återbetalningarna. När medlemmarna driver en nätbutik via Dealjoy-plattformen får de en omedelbar återbetalningskommission på ERC20 ERROR-kompatibel token.

Dealjoy kontant tillbaka betalas nästan omedelbart, men är inte ett minimum tröskelvärde. En medlem som tar ut pengar kan väljas som plånbok för olika elektroniska pengar eller potentiella värdesorder när som helst. Gemenskapens tokenmodell fungerar till förmån för token-ägaren och hjälper till att köpa tryck med hjälp av tokens för att minska de tjänster som erbjuds och omfördela dem till allmänheten. I form av en provision.

På grund av det blockkedjebaserade systemet finns det inga personliga uppgifter för att skilja vad medlemmarna behöver. Som advokat och primitivt är personskyddsskydd en topprioritet. Vi tenderar att tro att samhällen i hög grad kan uppskatta denna tydliga och medvetna inställning till integritet.

Unikt försäljningsbjudande 
Dealjoy-plattformen erbjuder en helt unik lösning som inte finns någonstans. Dealjys största styrkor är användarskydd, direktbetalning och världsomspännande tillgänglighet.

Personuppgifter som samlats in från användare som 
är tillgängliga över hela världen från den första inköpsdagen direkt efter inköpet 
identifieras sällan. 
Någon i världen är alltid fri att använda. 
Det finns inget globalt alternativ. 
Dealjoy Ltd har registrerat och tecknat ett marknadsföringspartnerskap med följande köpmän. Det innebär att så snart Dealjoy-plattformen släpps kan du omedelbart tillhandahålla omedelbar kontantkodning för alla inköp som gjorts av den här försäljaren. Betaversionen kommer att släppas under fjärde kvartalet. Teamet fortsätter att driva fler återförsäljare i Dealjoy-plattformen.

Token Deal

Alla Dealjoy kunder kommer att få en Cashback Token-transaktion. Detta är en form av uppskattning från Dealjoy-laget. Och det här är ett unikt sätt att ge fördelar i plattformstil. Du kan använda denna token för att tillämpa inköp på integrationsutbytet eller importera dem till en extern plånbok. 
Token DEAL är ett ERC 20 standardtoken tillämpat på Ethereum-nätverket. Plattformen är vald för sin breda adoption, snabb leverans och relativt låg kostnadstransaktioner. Genom att använda standard ERC 20, erbjuder Token Deal bekvämlighet för att uppnå hög adoption bland utbyten eller samhällen.

ICO och försäljningsinformation 
Försäljningsevenemang via DEAL-kort består av tre steg: individuell försäljning, försäljning och försäljning. 
Offentlig försäljning är planerad till augusti 2018 och exakt datum kommer att publiceras. Den primära token säljs efter försäljningen och varar upp till 4 veckor (28 dagar).

Alla bidrag måste göras i Ether (ETH). 
Den maximala omsättningen är 1,4 miljarder och token är inte längre tillgänglig för allmänheten. 
Vid slutet av token-försäljningsperioden raderas alla opostade tokens permanent.

6.png

Utdelningstecken och fonder:

7.PNG

National väg
Webbplats och online vitbok för andra kvartalet 2018 . Bygga ett samhälle. Privat försäljning.
Försäljningsnummer för tredje kvartalet 2018 . Utvecklingsplattform. Första utbyteslistan.
Dealjoy beta lanserades under fjärde kvartalet 2018 . Om säljaren. Mobil applikationsutveckling.
Vi lanserade Global Promotion Platform under Q1 2019 . Mer än 100 säljare stöds. Direkt mobilapplikation.
DealShop och DealFeed Live i Q2 2019 . Mer än 500 säljare stöds. Global marknadsföring.
Partnerprogram för Dealjoy-partner 2019 . Mer än 1000 handlare stöds. Positionering bland ledande återbetalningsleverantörer.

Team & Aide

Ett team från Dealjoy-projektet kan betraktas som en fördel med projektet. Forskargruppen är relativt stor jämfört med andra projekt och ICOs och består av högkvalificerad och högkvalificerad personal. Om du har ett foto och ett LinkedIn-konto får du en medlem som kan visa sig vara en riktig person. Många misstänkta projekt vägrar visa medlemmar. Oavsett utvecklaren har den person som upprätthåller projektets tekniska aspekter och utvecklar en unik plattform en regissör som upprätthåller kontakt med samhället och potentiella investerare, och reklam- och marknadsstrategiernas ansikte kan nås fullt ut. Här är några viktigaste medlemmars information:

Dealjoy Group har valt kärnvärdena för innovation, förtroende, öppenhet och enkelhetskultur som våra kärnvärden och har varit inblandade i allt vi gör. Vår organisation är platt för att säkerställa snabb körning i snabbt rörliga utrymmen. Varje medlem har ledt en omfattande, omfattande och adaptiv grupp för att uppnå teknisk innovation på svåra marknader.

Vi hoppas att detta projekt har ett utmärkt team som kan få projektet till högsta nivå på kortast möjliga tid. Denna grupp innehåller nyckelpersoner från många områden med många års erfarenhet. Du kan hitta länkar till personliga konton på sociala nätverk på den officiella webbplatsen tillsammans med viktiga deltagare.

Förutom att ha ett begåvat och pålitligt lag har Dealjoy också en mycket pålitlig och erfaren mentor. De är människor som gör projektet till ett lovande företag.

Kontaktuppgifter:

Webbplats: https://dealjoy.io/

WhitePaper: https://dealjoy.io/files/Dealjoy_Whitepaper.pdf

Twitter: https://twitter.com/dealjoyofficial

Facebook: https://www.facebook.com/Dealjoy

Medium: https://medium.com/@dealjoy

Telegram: https://t.me/dealjoy

Reddit: https://www.reddit.com/r/Dealjoy/

 

 

Author : Nadinesch

Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

Leave a comment